I fokus: Lär dig använda dragremmar som ett proffs

I fokus: Lär dig använda dragremmar som ett proffs

Dragremmar är ett användbart verktyg som kan hjälpa dig att förbättra greppet och möjliggöra tyngre lyft under din styrketräning. I denna guide kommer vi att ta dig igenom stegen för att använda dragremmar på korrekt sätt. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren träningsentusiast, är denna guide avsedd att hjälpa dig att få ut det mesta av dina träningspass genom att använda dragremmar korrekt och säkert. Låt oss börja med att utforska stegen för att använda dragremmar och maximera ditt träningsresultat!

Steg 1: Förberedelser

Det är viktigt att skaffa dragremmar av hög kvalitet: Det finns olika varianter och märken av dragremmar tillgängliga på marknaden. För att få bästa möjliga upplevelse och hållbarhet, se till att investera i dragremmar av hög kvalitet.

Innan du börjar använda dina dragremmar, är det viktigt att du har en grundläggande förståelse för korrekt teknik för de övningar du planerar att använda dem för. Var noga med att utforska rätt kroppshållning, grepp och utförande för att undvika skador och maximera effektiviteten av träningen.

Steg 2: Placera dragremmarna

Se till så att du sätter på dig dragremmarna på rätt sätt för bästa möjliga resultat. Se nedan bild - så ska den sitta runt handleden!

Steg 3: Greppa träningsredskapet

Nu är det dags att greppa träningsredskapet - oavsett om det är en hantel, stång eller maskipnmonterade handtag. Gripstars® dragremmar har en unik design med förformade vävförstärkta silikongummikrokar ger dig ett snabbt och fast grepp.

 Dina dragremmar kommer nu att avlasta dina underarmar vid de tunga lyften. Och kom ihåg - de fungerar även utmärkt vid pressövningar, då gummikrokarnas höga friktion ger en effektiv låsning samtidigt som de skyddar händerna.

Kom igång redan idag och köp dina Grips här!


You may also like